Onderzoek

2020:

TEFAF EN CORONA: Reconstructie van de besluitvorming rondom Tefaf en corona (2020). Voorpagina, Achtergrondverhaal ‘Tussen kunst en koorts’ pag.1, pag. 2, pag. 3, pag. 4 en pag. 5.

2019:

FRAUDE AAN DE UM: UM-fraude in de doofpot. Wetenschappers van de Universiteit Maastricht werden amper bestraft na fraude (2019, samen met Investico). Follow-up (2020).

2018:

DOKTER W.: serie verhalen over de Maastrichtse huisarts W., verdacht van moord op zijn schoonmoeder. Voor deze productie werd ik in genomineerd voor de Tegel in de categorie ‘regio/lokaal’.

2017:

MAGISCH MAASTRICHT: ‘Kerstbedrog op het Vrijthof’ met nieuwsverhaal rond gesjoemel bij Maastrichtse winterevenement ‘Magisch Maastricht’.

‘VLADIMIRS’ WANHOOP’: een onderzoek naar de achtergronden van de suïcide van een 11-jarig jongetje in Steyl.

2016:

VERDWENEN SS’ER STRÖBEL: speurtocht naar de spoorloos verdwenen SS-massamoordenaar deel 1 en deel 2, leider van de SD in Maastricht.

BASTION-HOTEL: verslag ‘Achter de muren van Bastion’ deel 1 en deel 2 over onhygiënische toestanden in een Heerlens hotel.

FILIPIJNSE TRUCKERS: Filipijnse chauffeurs uitgebuit door de Venlose transportfirma Martin Wismans BV. De FNV doet aangifte. De totale productie (deel deel 1 en deel 2 en deel 3) werd op 18 april 2017 bekroond met de Tegel, categorie onderzoek.